Jag känner mig verkligen utvilad efter den här helgen. Vilket är sjukt eftersom vi jobbade järnet. Men det blir ju lätt när det är kul. Man mår verkligen bra av att hålla igång sin kreativa sida och det gör allt så himla kul också. Sen att få jobba med roliga människor är ju ett stort plus.

Vi var ju som sagt iväg och fotade och filmade för designföretaget Drosselmeyer som jag jobbar för. Vi tog med min grymma fotograf till syster också så vi jobbade parallellt vilket gjorde att vi fick så jäkla mycket gjort. Vi håller ju på och brandar om varumärket så vi är inne i en fantastiskt rolig process just nu. Vi ska lansera en webshop och utveckla en ny marknadsföringsstrategi vilket är fantastiskt kul. När webshopen är klar och vi kommit igång med sociala medier blir det nog mer fokus på jobb med influensers m.ml vilket är riktigt kul. Jag är mer än taggad på att ta med er på den här resan.

Efter den här helgen har jag verkligen blivit så himla taggad på att bara ta mitt pick och pack och flytta ut på landsbygden. Det känns så konstigt att ens skriva det när jag alltid varit värsta stadstjejen men jag är verkligen sugen. Man mår så bra av att vara ute i naturen. Det framkallar det kreativa i en och man slipper stressen runtomkring. Vi får väl se hur det blir!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments