I samarbete med Sudio

Hejsan alla fina. Hoppas ni haft en bra lördag hittills. Min har varit jättemysig. Dagen började med frukost med familjen och sedan åkte vi till farmor och firade henne på födelsedagen. Sedan åkte vi till saluhallen och köpte med oss lunch och middag till ikväll som vi åt hemma och nu har jag precis tagit en kaffe i soffan.

Jag sitter och ska göra lite jobb och lyssnar på musik med mina nya hörlurar som jag fått hemskickade av det svenska hörlursmärket Sudio. Jag har ju gjort ett samarbete med dem tidigare men nu var det dags att prova deras nya hörlurar Regent. De är trådlösa och man kan byta "caps" på hörlurarna. Som ni ser så har jag marmor-caps på och jag tycker de är så snygga. Sen kan man ju beställa hem fler caps så man kan byta look också. Så kul! Jag älskar när man kan byta look på sina grejer.

Hur som helst så är ljudet det som verkligen sticker ut med dem. Jag hatar att lyssna på brusig musik (vem gör inte det?!) så ljudet står alltid högst på listan när man ska köpa nya hörlurar. Dessa är så bra och sitter bekvämt på huvudet. Jag är kär!

Och såklart har jag ju fixat en rabattkod till er om ni vill unna er själva eller någon i er omgivning något riktigt fint. Så med koden sundvall15 får ni 15% rabatt på Sudio Hörlurar! Hur najs?!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments