​Jag fick mina Tiny Tea hemskickade från Your Tea för ett tag sen men i samband med att jag började teatoxen fick jag så mycket spänningshuvudverk. Det visade sig vara kopplat till nacken och inte till tét så nu ska jag köra igång igen! Ska bli kul att se om det blir några resultat!

++++++++++++

I got my Tiny Tea sent home from Your Tea a few weeks ago but when I begun my teatox I got so much headache! I stopped with the tea but found out it had to do with my neck and not the tea so now I will start the teatox again. Will be so much fun to see if I get some results!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sen jag var i Lund för några veckor sen så har min älskade kamera legat hemma hos Majken. Jag hade ju bara behövt kila över och hämta den men så blev det i alla fall inte. Men men, nu har jag den äntligen hos mig och jag ska verkligen ta mig i kragen och bli bättre på att ha med mig den nu. Förut hade jag med den vart jag än gick men på senaste tiden har jag varit så bekväm och bara haft med kompaktkamera hela tiden. Men nu blir det ändring på det!

+++++++++
Since I went to Lund a few weeks ago my lovely camera has been at my friends place, but now when it's finally with me I'm going to become better at always bringing it with me. I've been so comfortable lately with just bringing a compact camera but now the time for change is here!

Likes

Comments

Åhh jag har haft en sån härlig midsommarhelg. Under senaste tiden har jag känt mig inspirationslös och allmänt omotiverad men nu känns det som att jag fått en ny fräsch fläkt in i livet igen.
Allt började med att mitt företag Learnamore landade ett projekt med ett av Sveriges största utbildningsföretag härom veckan där vi ska sköta produktionen av deras eLearning kurser. Det kändes verkligen så himla skönt och extra skönt blir det ju när man vet att några dagar utan arbete och oro väntade sig under midsommar!

Några av mina, min systers och Eriks vänner samlades på mitt landställe redan på torsdagen när vi körde igång med grillning och lite festligheter på det. På midsommar vaknade jag och var rätt trött från gårdagen men alla hjälptes åt att anordna allt från mat och partytält till midsommarstång. Vi hade en fantastisk dag med midsommarkäk, 5 kamp, tårta på bryggan och dans runt midsommarstången. Älskar verkligen när man är ett sånt bra gäng att allt bara flyter på!

Alla stannade kvar under nästan hela midsommardagen och sen var vi slutligen fyra kvar som stannade tills igår kväll. Jag var tvungen att åka hem för att säga hejdå till min äldsta vän Majken som flyttade till USA nu imorse. Sen var det dags att säga hejdå till Sarah idag som flög hem från Amsterdam i helgen för att spendera midsommaren här. Vi åt frukost och avslutade med en promenad i solen. Behövde verkligen att få träffa mina älsklingar igen men alltid lite tufft att säga hejdå när man inte vet nästa gång man får ses.

Men, nu är jag i alla fall fylld av kraft att ta itu med alla utmaningar som kommer komma framöver och för att pigga till den här bloggen som fått lida lite på senaste tiden. Det känns nästan lite som när man tar nya krafter efter nyår!

Likes

Comments

Ni har väl inte missat att man kan vinna mobilskal från iDeal på min Instagram? Allt ni behöver göra är att följa mig på trendeneur_rebecca (HÄR) och kommentera på bilden med skalen varför du vill vinna! In och vinn!

Likes

Comments

Åhh kommer ni ihåg den här låten? Texten är så himla fantastisk!

I am a rolling wave without the motion. A glass of water longing for the ocean

I am an asphalt flower breaking free but you keep stoppin' me

Release me

Release me

Likes

Comments

1 345145 Next