Jag har verkligen gått in i ett riktigt semestermode. Är uppe sent på kvällarna och vaknar sent vilket är så olikt mig men jag tänker att man får njuta till fullo nu och sedan försöka gå upp tidigare och tidigare så man får rytmen tillbaka.

För övrigt känns det riktigt svårt att komma utanför dörren över huvud taget. Det är så grått utomhus att man knappt vill tänka på att lämna den härliga soffan. Igår började vi först kolla på The OA på Netflix och sedan på ett avsnitt av Shooter följt av hockey innan jag somnade i soffan. En riktig slapparkväll!

Nu ska jag ta en dusch och slänga i mig lite lunch innan det är dags att dra iväg på körlektion! Sedan blir det tennis och middag med några! Så mysigt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det har vart så mycket under julen att jag valde att ta en paus från allt jobbrelaterat och bara ta det lugnt. Har varit riktigt skönt även om det alltid känns jobbigt att inte ha allt uppdaterat hela tiden. Men det är ju viktigt att leva i nuet och förstå att det är skitsamma om man vill ta lite julledighet!

Vi har i alla fall varit hemma i Stockholm med Eriks familj under julafton och det var så mysigt. Sedan blev det en riktig fest på juldagen som man knappt hunnit återhämta sig från ännu.

Så som sagt har det varit en bra jul. Det enda jag har saknat har varit att vara med min egna familj såklart så förhoppningsvis får jag träffa dem snart. Julen är verkligen en tid som man vill vara med familjen så är synd att det inte blivit så i år men det kommer ju flera jular..

Just nu längtar jag också så mycket tillbaka till dagen de här bilderna togs för några veckor sen i San Diego. Här hemma är det så grått och murrigt hela tiden så man blir ju inte direkt speciellt inspirerad.

Likes

Comments

Efter en lång natt så är det äntligen dags för en så rolig och händelserik dag. Jag har ju övningskört i mer än åtta år nu och idag ska jag äntligen ta en körlektion för att se när jag kan försöka mig på att ta körkortet. Ser så mycket fram mot att få komma igång på riktigt så jag kan få det gjort bara. Ibland tar det så lång tid för mig att ta tag i grejer som jag tycker är jobbiga och det här är just en sån sak.

Efter körlektionen så har jag ett möte för att se om jag får ett jobb som börjar nu i Januari. Är så pirrig men taggad och hoppas såklart på det bästa. Men sen får man ju också ha i bakhuvudet att det kanske inte blir som man vill alla gånger men jag försöker hålla mig positiv.

Nu ska jag mentalt förbereda mig själv. Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Jag längtar verkligen tills man kan ha klänning med sandaler och en kappa. Det är det snyggaste tycker jag. När det är för kallt för att inte ha en jacka men tillräckligt varmt för att ha strumpbyxor.

Idag är det grått och blåsigt så man är inte speciellt taggad på att röra sig utanför dörren över huvud taget faktiskt. Men måste hämta ett paket, handla lite klappar och så men det hade ju kunnat vara värre! Man blir så himla bortskämd av att jobba hemifrån. Man vill ju helst bara sitta hemma i soffan i morgonrocken som jag gör nu.

Nu sitter jag och hanterar lite support-ärenden på Sport Without Limits och sen tänkte jag nog träna. Idag tänkte jag köra ett pass boxning med Världsmästaren Mikaela Laurén!

Likes

Comments