Åhh! Igår bokade jag en riktigt spontan biljett till USA på fredag för att hälsa på min bästis! Hon bor i San Diego tills januari så jag tänkte att det vore kul att åka och hälsa på henne medan hon är där. Älskar när sånt här sker spontant. Jag har liksom inte en aning om hur det är i San Diego eller vad man gör det men jag är i väldigt goda händer. Majken skickade en pdf med veckans planering till mig i morse haha. Sjukt att bästa vänner kan vara så otroligt olika. Jag är verkligen en sista minuten människa och helt värdelös på att planera så det är nog bra för mig att ha någon som är bra på det!

Det enda som kan stoppa resan nu är att jag bokat mina namn i fel ordning. Jag heter ju inte Rebecca i förnamn utan Linnéa så blir lätt fel på biljetter men jag ska ringa SAS nu direkt och hoppas att de kan hjälpa mig att fixa det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag köpte den här buketten förra veckan. Ville egentligen ha något helt annat men då det inte fanns så fick jag be om lite hjälp istället. Kände mig ytterst tveksam först men är den inte ändå rätt cool? Och sen så är det ju alltid kul att få in lite färg i lägenheten också. Ger lite julkänsla!

Idag ska jag försöka göra det jobb jag har snabbt så jag kan hjälpa mamma så mycket som möjligt! Är en hel del kvar att rensa här hemma. De ska ju hyra ut lägenheten eftersom de ändå inte bor i Sverige just nu och det är en hel del grejer efter att ha bott här i typ 19 år. Sjukt!

Detta är i alla fall några av mina planer för dagen:

  • Göra klart Sport Without Limits plan för blogg-samarbeten
  • Schemalägga mail-utskick
  • Fota!
  • Schemalägga blogginlägg både till SWL bloggen och hit
  • Hjälpa mamma att sortera i lägenheten

Nu ska jag komma igång så jag får något gjort!

Likes

Comments

Våra fem dagar i Amsterdam var så intensiva att jag typ inte hann ta några bilder vilket såklart var synd men det är väl också ett tecken på att man hade så kul att man ville leva i nuet. Jag var ju där med min syster, hennes kille och min Erik och vi hade så jäkla roligt. Sen träffade vi ju alla mina kompisar som jag har sedan tiden jag bodde där. Flyttade ju hem för lite mer än ett år sen nu.

Här har vi lite bilder från våra andra kväll i staden när vi skulle gå och ta ett glas innan middagen. Blev rätt mycket mat så det säger nog sig självt att vi inte var speciellt hungriga på middagen sen haha!

Här sitter Erik i vanlig ordning med mobilen i högsta hugg. Aldrig träffat någon som är så mobilberoende som honom!

Min snygga väska från Essentiel Antwerp och mobilskal från FLAVR

Likes

Comments

Josefin, jag och Lovisa efter det svettiga passet!

Om jag kände mig trött och hängig igår så kan man säga motsatsen om idag. Jag startade nämligen morgonen med ett cycling pass på Becore följt av en superhärlig frukost med Svenska Juiceföreningen och Anna Ottosson som skrivit boken "Hälsodrycker". Svenska Juiceföreningen höll en kort föreläsning om 4 vanliga myter om juice medan vi åt och sedan bjöd Anna Ottosson på lite goda juicer och shots!

Passet var så jobbigt att jag trodde jag skulle trilla av cykeln efter typ 10 minuter, vilket jag faktiskt nästan gjorde två gånger. Hon som höll i passet var så vältränad och snygg så det var typ det enda som gjorde att jag orkade pusha mig själv haha. Hon hade dock hållit på i åtta år så hoppas på att det går lite fortare att nå drömkroppen hehe.

Men men, en frukost har aldrig känts så välförtjänt som efter det här passet och både föreläsningen och Anna Ottossons genomgångar var superintressanta. Är så taggad på att börja göra juicer och shots varje dag!

Så vad var då de 4 myterna om juice?

  1. Juice innehåller tillsatt socker
  2. Juice har högt GI-värde
  3. Juice ingår inte i en hälsosam kosthållning
  4. Barn bör undvika att dricka juice eftersom det innehåller så mycket socker

Jag frågade därefter hur mycket juice man då ska dricka per då och jag fick svaret att man bör dricka ca 1.5dl per dag. Härligt!

Nu ska jag komma igång med jobb innan det är dags för lunch. Gud vad tiden går fort när man gör grejer på morgonen!

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från förra veckans AW med Redken då de lanserade deras nya produkt pH-bonder. Jag gick dit med syrran och käkade lite minihamburgare och popcorn innan det var dags att dra iväg på middag. Typiskt mig att äta en massa innan en middag!

Likes

Comments