Jag och mamma var och åt på ett ställe här på Malta som heter The Grassy Hopper härom dagen där de serverar organisk, glutenfri, sockerfri och raw-mat. Jag äter ofta vegetariskt men är helt ärligt rätt dålig på det. Det slutar oftast med att jag slänger ihop några trista grönsaker till en sallad och lägger till typ mozzarella eller fetaost. Men eftersom jag hemskt gärna vill lära mig mer så är det alltid kul att prova ställen med maträtter man kan inspireras av!

Jag åt deras Japanese Bowl och den var helt fantastisk. Ibland upplever jag att man inte blir mätt av mat som inte innehåller något animaliskt protein men den här salladen var fullproppad med bönor och nötter så man blev riktigt mätt. Sen var den toppad med en grym hoisinsås.

Jag ska verkligen försöka bli bättre på att äta såhär till lunch. Jag tror aldrig jag skulle kunna helt avstå från animaliskt protein men man kan ju i alla fall dra ner på det rätt ordentligt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sorry för dålig uppdatering under de senaste dagarna men nu är jag tillbaka. Idag är det min sista dag här på Malta och sen flyger jag tillbaka till Sverige i två dagar innan det bär av till Amsterdam i en vecka.

De senaste dagarna har varit hektiska men superhärliga. Jag tänkte göra ett inlägg om vad vi gjort lite mer i detalj samt en riktig bildbomb senare men först tänkte jag visa några bilder från när vi var ute och flög drönare förra veckan. Jag tog med mig den hit för att öva och var ute en gång förra veckan, igår och sen idag. Dessa är från förra veckan men idag åkte vi iväg till Dingli Cliffs där jag gjorde lite coola filmer. Blir så fantastiskt vackert verkligen och jag kommer självklart visa er asap!

Det var föresten riktiga problem att få hit den. Securityn på flygplatsen fick ringa till den som var ansvarig på flygplanet för att få ett godkännande så jag kunde ta med den eftersom att den har rätt stora litiumbatterier. Men, det gick till slut och jag är så jäkla glad för det!

Likes

Comments

Åh här har vi lite bilder från en Libanesisk lunch restaurang här som heter Yacht Café. Vi drog i oss en baba ganoush dip och varsin libanesisk sallad som var hur god som helst.

Jag lyckades sova till klockan 11 idag så nu är det lite brådis. Ska möta upp Eriks föräldrar snart för att åka till en fiskeby och äta lunch. Det blåser storm här så jag hoppas att den byn ligger i lä!

Kram på er!

Likes

Comments

T-shirt from Zara - Old skit - Belt from Hermès - Watch HERE - Bracelet will be in store in the spring

Likes

Comments

Såhär härligt har jag det på mornarna här hos mamma och pappa på Malta. Att kunna äta frukost utomhus på terrassen är ju så himla lyxigt. Och det blir ju inte sämre av att jag unnade mig de där småpaketen med flingor som man alltid ville äta när man var liten! Finns typ inget bättre än Cheerios!

Nu ska jag och mamma snart åka iväg och hämta Erik och hans föräldrar på flygplatsen. Det ska bli så himla mysigt att ha dem här!

Likes

Comments