​Imorse gick vi upp vid 06.30 för att äta frukost och sedan bege oss ner till marinan för att bygga depån inför racet. Jag kände mig rätt värdelös där eftersom jag aldrig gjort det förut hehe så jag stannade kvar tills efter lunch och gick sedan tillbaka till hotellrummet för att jobba. Kom verkligen in i ett mode vilket var så otroligt skönt!

Jag tog ut datorn till balkongen och satt där i värmen och jobbade. Gjorde under med frisk luft när man jobbar! Brukar alltid bli så himla dåsig när jag sitter inne annars när eftermiddagen börjar smyga sig på.

Nu blir det att jobba lite till innan vi ska iväg och äta!

​Notebook H&M/Phone case Richmond & Finch

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En av de bästa dagarna någonsin var härom dagen när vi var ute och åkte runt i öknen! En från Eriks team tog oss ut till hans hus och vi fick leka runt lite med den här! Så himla kul men vi körde såklart fast direkt. Fick hämta lite rep och dra ut den med den andra så det löste sig ändå! Hoppas på att få uppleva något sånt här igen men i vilket fall är ju detta något jag kommer minnas för resten av mitt liv!

Likes

Comments

Imorse åt jag och Erik frukost på hotellet och sen var det dags att packa ihop alla våra grejer. Vi är inte direkt de mest ordningssamma människorna så det var saker överallt och tog med andra ord hundra år för oss att packa ihop allt. Sen tog vi en taxi från Abu Dhabi till Dubai där vi mötte upp Eriks pappa och resten av teamet på lunch ute i solen. Jag åt en japansk sallad med lax som var rätt god.

När vi kollat runt lite i hamnen så var vi helt slut och begav oss tillbaka till hotellet där jag och Erik beslutade oss för att gå och träna (hur duktiga är inte vi?!). Nu sitter jag och jobbar medan Erik lyxar till det med en fotmassage innan middagen! Börjar bli rätt hungrig nu!

För övrigt så njuter jag så mycket av att vara här. De första 10 dagarna har gått så himla fort och vi har hunnit med hur mycket som helst känns det som. Jag kommer ladda upp lite småklipp under tidens gång men sen när jag kommer hem blir det att redigera ihop allt till en travel vlog! Vad tycker ni om det?

Likes

Comments

Är mer än 4 år sedan jag gjorde den här och är så sugen på fler.

+++++++++++

Was more than 4 years ago since I got this one and I'm really craving for some more.

Bikini sponsored by Lara Ventura

Likes

Comments

Härom kvällen åt vi middag på Asia de Cuba. De har tre restauranger runtom i världen, en i London, en i New York och en här i Abu Dhabi. Vi började kvällen med en fantastisk drink, deras Ditch Street som är gjord på vit rom, rökt tequila, jalapeno, honung, ingefära och lime. Yum!

Till middag beställde vi två ceviche rätter, deras red snapper och laxen, samt cuban bao buns och tunapica tartare och allt var hur gott som helst. Favoriten var laxen och cuban bao buns! Kommer lätt att besöka det här stället igen om jag får chansen.

+++++++++++++++

The other evening we had dinner at Asia de Cuba. They have three restaurants around the world, one in London, one in New York and one here in Abu Dhabi. We started the evening with a fantastic drink, their Ditch Street which is made of white rum, smoked tequila, jalapeno honey, ginger and lime. Yum!

For dinner we had two ceviche dishes, their red snapper and the salmon, as well as the cuban bao buns and the tunapica tartare and everything was absolutely amazing. The favourites were the salmon and the cuban bao buns! I would so love to visit this place again.

Likes

Comments